Daarom buro GROOT's

Welkom bij buro GROOT's, advies en creatie in basisschoolcommunicatie!

Decennia lang wist het basisonderwijs zich prima te redden op gebied van oudercommunicatie en was de aanwas van nieuwe leerlingen min of meer een vanzelfsprekendheid. Mede als gevolg van een (landelijke) terugloop in leerlingaantallen, wordt concurrentie tussen scholen echter steeds serieuzer. Het is dan ook meer dan ooit zaak je te onderscheiden van anderen.

Een professionele uitstraling is hierbij van groot belang. Deze moet niet alleen terugkomen in basisvoorzieningen als een website en een nieuwsbrief, maar ook in een duidelijke, aantrekkelijke schoolgids en/of jaarkalender.

buro GROOT's helpt basisscholen bij de praktische realisatie van hun uitstraling, door hun identiteit te vertalen naar een passende, opvallende huisstijl en daarbij behorende middelen als websites, nieuwsbrieven, pr rondom open dagen, correspondentiemateriaal en zelfs rapportomslagen.  

Daarnaast speelt een effectieve en zorgvuldige communicatie met ouders een belangrijke rol. Hierin valt op veel basisscholen het nodige aan terrein te winnen. buro GROOT's geeft advies omtrent de inzet van (digitale) communicatiemiddelen, maar ook trainingen in communicatieve vaardigheden. 

Benieuwd wat buro GROOT’s voor u kan betekenen? Neem gerust (vrijblijvend) contact op!