Met je school op Facebook? Vind ik leuk!

Praktische training Facebook voor basisscholen

 

Steeds meer scholen zijn actief op Facebook. Dat wil zeggen: ze hebben een eigen pagina waarop af en toe foto's gepost worden van vieringen, werkjes en projecten. Er valt echter zoveel meer uit Facebook te halen! Het is een steeds belangrijker wordend instrument binnen je schoolprofilering en je pr en communicatie. Maar hoe pak je dit aan? 

Tijdens de training 'Met je school op FB? Vind ik leuk!' leer je wat er inhoudelijk allemaal mogelijk is met Facebook en hoe je dat doet vanuit je eigen situatie. Wat kun je allemaal posten en hoe kom je aan input? Hoe profileer je jezelf? Hoe vergroot je je bereik? Hoe zorg je ervoor dat volgers vaak berichten delen en hoe creeer je (meer) interactie? Wat zijn de do's & dont's en hoe zit het met wetgeving en privacy?

De training is geheel gericht op de eigen school en wordt ook op locatie gegeven. Duur: 1,5 - 2 uur. Voorafgaand wordt er een inventarisatie gemaakt van je FB-posts tot dan toe en krijg je een korte vragenlijst om je FB-activiteiten gefundeerd en met beleid voort te kunnen zetten. Na afloop van de training word je 3 maanden lang gemonitord en gecoacht om het geleerde in de praktijk echt eigen te kunnen maken.

Prijs vanaf € 299,00 incl. btw. Neem voor meer informatie gerust (vrijblijvend) contact op!  

Geen beschrijving